Головне

Вукоєвіч: "Наше головне завдання - намагатися грати низом"

01.12.2011 10:09 357 0

У матчі зі "Сток Сіті" головне завдання "Динамо" - грати низом і контролювати м'яч.

Таку думку висловив півзахисник киян Огнєн Вукоєвіч.

"Стандартні положення у англійців дуже небезпечні. У цьому плані вони, напевно, одні з кращих в Європі. Кожен кутовий або штрафний для їхніх суперників на кшталт пенальті. Крім того, в команді багато високорослих гравців - один Крауч чого вартий", - сказав він.

"Та й захисники, які при стандартах біжать у штрафний. А як гравець Сток Сіті вкидає аут?! Вводить м'яч рукою так, як ми ногою! Тому наше головне завдання - намагатися грати низом, контролювати м'яч і бути максимум сконцентрованими в обороні, особливо при стандартах", - зазначив Вукоєвіч.

Також Вукоєвіч зазначив, що для "Динамо" важливо продовжити боротьбу в Лізі Європи навесні.

"Потрібно вигравати два матчі. У принципі, різниці немає - перший рядок або другий. Головне - не зійти з дистанції. У минулому сезоні в іграх з "Манчестер Сіті" й "Бешикташем" ми всіх переконали, що можемо обіграти будь-яку команду. Зараз дуже важливо виграти у всіх поєдинках, включаючи чемпіонат. З "Металургом" і "Карпатами" теж просто не буде ... Треба намагатися, виконати все задумане, щоб спокійно зустріти Новий рік і приступити до підготовки до наступного сезону", - цитує Огнєна "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()