Головне

Кварцяний: "Команда чомусь наприкінці вирішила зберегти рахунок"

19.11.2011 21:47 329 0

Матч 17 туру Прем'єр-ліги "Таврія" - "Волинь" обслуговував "кримський" рефері.

Так відреагував на поразку та нарікання своїх підопічних головний тренер луччан Віталій Кварцяний, пише прес-служба сімферопольців.

"Почали гру ми досить добре, але потім футболісти зрозуміли, що буде весь час так тривати. Створювалися моменти, але вони не реалізовувалися. Хороша команда на виїзді має 1-2 моменти, вона їх реалізовує, але чомусь наша команда наприкінці вирішила зберегти рахунок", - сказав він.

"Почали падати, обурюватися, до судді мати якісь претензії. Це ясно, що суддя же "кримський", у нього симпатії, якби він був зі Львова - він би нам симпатизував. Важко говорити про всю гру, я думаю, програвати ми не повинні були. Але раз не допрацювали - значить програли", - додав тренер.

За словами Кварцяного, з Майконом буде серйозна розмова - він жорстко зіграв і винен, але він не грав грубо.

"У лазареті є гравці, але вони на сьогодні не задіяні у постійних матчах, тому проблем великих не було. Шумахер, правда, перед грою сказав, що у нього травма, але я впевнений на сто відсотків, що йому стало холодно, і він вирішив, що нічого мерзнути, краще посидіти на лавці", - зазначив він.

Додамо, що Юрій Грисьо, який і обслуговував цей матч, є уродженцем Львова, тому слова Кварцяного, очевидно, варто розуміти як жарт.

Коментарі ()