Головне

КМДА попросила водіїв не паркуватися біля "Олімпійського" і залишити центр Києва до 17:00

10.11.2011 20:38 638 0

Головне управління транспорту та зв’язку звернулося до автоводіїв з проханням не паркувати транспортні засоби на тротуарах вул. Червоноармійської (від пл. Льва Толстого до вул. Жилянської) 11 листопада цього року.

Про це УНН повідомив прес-службі КМДА перший заступник начальника Головного управління транспорту та зв’язку Іван Шпильовий.

"Усі 70 тисяч квитків на матч Україна-Німеччина продані. Це значить, що на стадіон прямуватиме дуже великий потік людей, тож щоб не заважати руху вболівальників, а також аби уникнути пошкодження припаркованих автомобілів, звертаємося до автовласників не залишати свої авто вздовж вулиць поблизу стадіону", – наголосив він.

Чиновник додав, що 11 листопада поблизу "Олімпійського" працюватимуть евакуатори, і ті автомобілі, які будуть припарковані на зазначених вище вулицях, будуть примусово евакуйовані.

Шпильовий зауважив – у зв’язку з тим, що товариський матч Україна-Німеччина відбудеться у п’ятницю, коли зазвичай велика кількість мешканців виїжджає за межі міста, міська влада рекомендує киянам виїхати з центральної частини Києва до 17.00, пише unn.com.ua.

Коментарі ()