Головне

Селюк: "Всіх талановитих українських гравців розібрали "Шахтар" і "Динамо"

08.11.2011 23:16 347 0

Відомий футбольний функціонер, віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк завжди був противником ліміту на легіонерів.

Про це він заявив, розповідаючи про проблеми, які створює ліміт для українського футболу.

"Я завжди був противником ліміту. Якби сьогодні ліміт був скасований, що було б правильно, то набагато більше українців грали би в різних клубах. Що сьогодні відбувається: мало-мальськи талановитих футболістів розібрали "Шахтар" і "Динамо", всі вони там знаходяться", - сказав він.

"Покажіть мені, які клуби продали сьогодні українців кудись в Європу чи взагалі когось, хто зацікавлений у купівлі якого-небудь українця. Ну, може, є там два-три-п'ять футболістів від сили, якими цікавляться, от і все. І в кінцевому підсумку, якщо б не було ліміту, частина українців поїхала б грати в різні клуби Європи, тому що вони не сиділи б на лавці в одному чи іншому клубі-гранді, набиралися б досвіду. Від цього сильніше стала б збірна і клуби. Деякі хлопці не відсиджували б на лавці в грандах українського футболу, а грали б у середніх клубах українських команд", - зазначив функціонер.

"Я вважаю, що правильно зробив "Металіст", який натуралізував частину гравців. Так, у них, можливо, немає вітчизняних вихованців, але "Металіст" досяг певного результату. Все, що робиться штучно, робиться всупереч. Всі ці обмеження ні до чого. Ринок все приведе в порядок", - розповів функціонер в інтерв'ю UA-Футбол.

Коментарі ()