Головне

Блохіну вже не потрібен Нойштедтер?

08.11.2011 12:43 377 0

Півзахисником менхенгладбахської "Борусії" Романом Нойштедтером, який заявив про своє бажання грати за збірну України, більше не цікавляться у Федерації футболу України.

Про це заявив сам гравець.

За його словами, з ними розмовляв один з тренерів національної команди Андрій Баль і на цьому контакти з українською збірною закінчилися.

"Коли спілкувався з Андрієм Балем, він мене запевнив, що Федерація вивчатиме ситуацію з моїм паспортом і вони зі мною зв'язуватимуться. Але нічого такого не сталося. У ЗМІ була інформація, що тренери збірної хочуть, щоб я грав в їх команді. Нічого зараз не зрозуміло, ситуація не визначена.

Мій батько справді не так давно був в Києві. Але він там був у своїх справах проходив тренерські курси для отримання тренерського PRO-диплома. Ніяких зустрічей відносно мене він не провів, ніхто у нього не запитував, чи хочу я грати за збірну України. Взагалі дивно, що вони кажуть про зустріч з моїм батьком. За бажання, представники Федерації можуть мені зателефонувати, усе з'ясувати і сказати, що я повинен робити далі. Мені повинні сказати, як я повинен отримати паспорт, що ще повинен зробити для того, щоб грати за збірну України. Тоді я б щось знав.

А так, таких дзвінків не було. Тому про збірну України нічого не можу сказати. Про мене ніхто не запитував, не говорив, що хочуть мене бачити в збірній України", - цитує гравця terrikon.com.

Коментарі ()