Головне

Луческу: Певні шанси ще залишаються

04.11.2011 21:42 238 0

Навіть перебуваючи на останньому місці за два тури до закінчення групового етапу Ліги Чемпіонів, донецький "Шахтар" ще не втрати шанси потрапити до плей-офф.

На цьому наголосив під час зустрічі з журналістами наставник "гірників" Мірча Луческу, повідомляє клубна прес-служба.

"Звичайно, після матчу був поганий настрій. Але коли ми дізналися результат гри АПОЕЛ і "Порту" - він трохи змінився. Певні шанси ще залишаються", - вірить румун.

"Будемо сподіватися, що за ці три тижні до поєдинку ми відновимо тих травмованих футболістів, які нам потрібні, - це досвідчені гравці. Що б ми не говорили, три досить досвідчених і майстровитих виконавця у нас відсутні", - нагадав він.

Луческу зазначив, що хоча і зазначав перед матчем, що "Шахтар" - команда, в якій можна замінити травмованих, то "Зеніт" вирішив не ризикувати і не дозволив собі притримати травмованого Данні, випустивши його на поле.

"Ми були змушені поміняти шістьох футболістів, а вони грали тим же складом. Так сталося. Потрібно визнати, що перший тайм ми грали погано - дали можливість супернику розвивати атаки після наших помилок", - сказав тренер.

"Так було і в Донецьку: дуже легко втрачали м'яч у середині поля, а "Зеніт" цим скористався. Сьогодні аналізували гру в Пітері і в другому таймі мали перевагу, але не було ні сили, ні сміливості для гри в атаці. Може бути, і суддя давав кілька фолів в атаці, яких не існувало", - торкнувся улюбленої теми Луческу.

На його думку, арбітр просто судив те, чого, напевно, господарям було достатньо для перемоги, і виникає ще питання з приводу пенальті на Тейшейрі.

"Однак "Зеніт" заслужив цю перемогу. Ще раз скажу: початок матчу був потворним, а потім начебто ми зрівняли гру, але міці для логічного завершення нашої переваги не було", - визнав він.

"Це поганий період, будемо сподіватися, що ми вийдемо з нього з честю і гідністю, повернувши тих, хто у нас відсутній. Бажано стати тими, ким ми були і ким ми є насправді. Поки що ми нічого не програли: граємо в чемпіонаті, у Кубку, і є шанси в Лізі Чемпіонів. Звичайно, буде нелегко, але можливість є", - резюмував фахівець.

Коментарі ()