Головне

Лео Матос: Треба увійти до першої шістки команд чемпіонату

26.10.2011 12:41 344 0

Півзахисник "Чорноморця" Леонардо Де Матос в матчі з "Олександрією" забив три м'ячі, але лише один з них був зарахований, що не стало приводом для розчарування "моряка".

Про це він заявив, відповідаючи на питання клубної телепрограми "У центрі поля", пише офіційний сайт клубу.

"По правді кажучи, я сам був упевнений, що знову заб'ю. Особливо, після того, як до мене підійшов наш генеральний директор Сергій Керницький і сказав, що йому приснилося, ніби я заб'ю два голи. Крім того, моя дружина просила присвятити їй наступний гол, тому що під час гри проти "Таврії" вона перебувала в Бразилії", - каже Лео.

"Цей відрізок чемпіонату дуже важливий, потрібно набрати якомога більше очок. Думаю, нам це під силу. Є багато речей, над якими ще треба працювати. У той же час, у нас відмінна атмосфера всередині колективу, нам не потрібно боротися за виживання, треба ставити перед собою більш високі цілі - постаратися увійти до першої шістки команд чемпіонату", - вважає він.

"Кубок України дуже важливий для нас. Якщо ми хочемо потрапити в Лігу Європи, то це найкоротший шлях. Так, на команди нижчих ліг складніше налаштуватися, це інший рівень футболу, але в теж час не можна говорити, що це прохідний матч. Якщо до цієї гри ми підійдемо зібраними і сконцентрованими, то подолаємо "Сталь", показавши яскраву гру", - впевнений Матос.

Коментарі ()