Головне

Палкін: Гадаю, АПОЕЛ більше очок не набере

06.10.2011 10:11 306 0

Стартові помилки у групі Ліги Чемпіонів, котрих припустилися "Зеніт" та "Шахтар", стали уроком для самих клубів та "Порту".

Таку думку висловив генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін.

"Треба зауважити, що ми наступили на ті ж граблі, що і петербуржці. Недооцінили АПОЕЛ і були покарані за це очками, точніше, їх втратою", - каже він.

"Перемога "Зеніту" над "Порту" залишила особливе враження - не тільки за результатом, але і по тому, як підопічні Лучано Спаллетті виглядали на полі", - зазначив він.

На думку Палкіна, якщо гравці пітерської команди зможуть показати такий же футбол проти "Шахтаря", "гірникам" буде дуже важко.

"Того, що кіпріоти очолять таблицю, ніхто не очікував. І, як не дивно, ці успіхи, швидше за все, не дозволять більше АПОЕЛ відбирати очки у суперників", - вважає він.

"Після того як ми з "Зенітом" на власній шкурі відчули, що з кіпріотами жарти погані, проблем з настроєм на цю команду вже точно не буде. А в такій ситуації кіпріотам виявиться важко розраховувати на успіх", - впевнений Палкін.

За його словами у Донецьку явного ажіотажу поки немає, але інтерес до ігор у людей великий, і можна сподіватися, що на "Донбас-Арені" 19 жовтня буде аншлаг, пише sportsdaily.ru.

Коментарі ()