Головне

Володимира Шарана не пустили в конференц-зал стадіону "Динамо"

20.09.2011 08:50 327 0

Після матчу "Арсенал" - "Олександрія" наставник гостей Володимир Шаран був змушений відповідати на запитання журналістів перед закритими дверима конференц-залу стадіону "Динамо".

"Та ви що, жартуєте", - сказав роздратовано Шаран, дізнавшись, що прес-конференцію проводити фактично ніде і мав намір піти. Лише прохання журналістів, мовляв, "а давайте тут швиденько поговоримо в коридорі", зупинили його і головний тренер "Олександрії" коротенько розповів про свої враження від зустрічі.

Шаран, якому в день матчу (18 вересня) виконувалося 40 років, був явно не налаштований на тривале спілкування, тому зі словами "дякую всім, мене там команда чекає" втік в клубний автобус. Двері в динамівський конференц-зал відкрили лише перед самим приходом наставника "Арсеналу" Леоніда Кучука. Він-то вже поспілкувався з пресою в належних умовах.

Чому так сталося - питання до господарів матчу. Ними формально був київський "Арсенал", але видно на рахунок ключів від конференц-залу "канонірам" так і не вдалося з "динамівцями" вчасно домовитися. Взагалі ж президент "Арсеналу" Вадим Рабинович, який орендує в цьому сезоні стадіон "Динамо" для своїх домашніх матчів, уже скаржився на ставлення до нього з боку працівників "динамівської" арени. То ліфт відключать, то вилки і ножі заховають. От і не дивно, що свій черговий домашній поєдинок (21 вересня з тією ж "Олександрією" в 1/16 Кубка України) "Арсенал" проведе вже на "Оболонь Арені", пише sport-express.ua.

Коментарі ()