Головне

Маркевич: Багато енергії витратили проти "Сошо"

21.08.2011 22:52 756 0

"Металіст" зробив свою справу, здобувши в 7-му турі УПЛ чергові три очки, і час замислитися вже над тим, що буде далі. 

Про це після перемоги над донецьким "Металургом" заявив тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич, пише клубний сайт "жовто-синіх".

"Якщо з "Сошо" у нас був непоганий другий тайм, то сьогодні був хороший перший. Якщо б поєднати дві гри - було б дуже добре. Так, напевно, і повинно бути, так як багато енергії витратили в четвер", - вважає він.

"Сьогодні проти нас грала непогана команда. Ми десь самі винні, нам треба було забивати і спокійно доводити гру до кінця. Могли і пропустити, і кінцівка була б така нервова, як з "Олександрією", але хлопці проявили характер, боролися до кінця. Три очки - є три очки", - зазначив він.

"Жовта картка Тайсона? Він дуже емоційний, і в житті, і на полі. Постараємося ще його перевчити. Він це не зі зла робить. Він дуже емоційний. Незабитий гол для нього - щось особливе. Ще не йде, але ми будемо з ним розмовляти і пояснювати, що треба тримати себе в руках. Повірте, не зі зла він це зробив", - запевнює тренер.

Він визнав, що вихід на поле Обрадовіча був задуманий з прицілом на "Карпати", адже Вільягра отримав сьогодні четверту картку, втім, не виключив появи серба і у другій грі проти "Сошо".

"Бордіян і Соса викликані до збірних? Щодо Соси, то як ми можемо не відпустити футболіста до збірної Аргентини? Бордіян - я не знаю, навіщо його викликають, адже він ще не готовий. Якщо викликають - звичайно, нехай їде, можливо, йому це допоможе швидше відновитися", - сподівається він.

"А в збірну Аргентини запрошують не так часто! Футболіст їде в збірну. У першу чергу, це для нього дуже важливо. Адже він дуже хоче повернутися в збірну. І для клубу це теж престижно", - додав Маркевич.

Коментарі ()