Головне

П'ятенко: Ми програли "Тавірї" у психології

16.08.2011 10:58 301 0

Донецький "Металург" цілком справедливо програв "Таврії", адже у першому таймі команда фактично була відсутня на полі, програвши гру ще до її початку.

Про це заявив після гри тренер команди Володимир П'ятенко, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Те, що творилося у нас в першому таймі - формене неподобство. Перший тайм просто провалили. Перші 5 ігор, які ми провели в сезоні, ми нікому не програли, ні в тактичному плані, ні в фізичному", - вважає він.

"Єдине, ми програли "Шахтарю" в психології. Сьогодні, у першому таймі, ми програли у всіх компонентах футболу, психології", - вважає засмучений тренер.

"У другому таймі ми хотіли відігратися, забити. Ми розкрилися. Сталося те, що сталося. Рахунок на табло", - філософськи додав П'ятенко

Тренер сказав, що йому важко пояснити те, що відбувалося, адже пройшло ще замало часу.

"Чистого нападника у нас, можливо, і не було. У нас були футболісти, які повинні були ці зони закривати. Сподівалися, що задня лінія у "Таврії", повільна, не швидка. Як виявилося, у нас футболісти ще повільніше", - визнав він.

Додає П'ятенку проблем і ліміт на легіонерів, черз якого пропускав гру Аделейе, але він запевнив, що у "Металурзі" гратимуть всі, хто буде добре готовий. Останнє поки що не про Траоре, котрий не готовий фізично, тому з перших хвилин він не грає.

Коментарі ()