Головне

Маркевич: Досвідчені гравці робили помилки

13.08.2011 23:49 320 0

Нічия "Металіста" й "Оболоні" стала можливою насамперед через грубі помилки футболістів харківської команди.

Про це після гри заявив тренер гостей Мирон Маркевич, повідомляє сайт клубу.

"Якщо робити такі дитячі помилки в обороні ... Важко розраховувати на перемогу. Я навіть не знаходжу слів. Помилялися б молоді - ще куди не йшло, але досвідчені гравці робили такі промахи ... Нема про що говорити. Ну а "Оболонь" - молодці, билися до кінця і свій шанс використали", - сказав він..

"У матчі з "Олександрією" не дуже вдало, на наш погляд, діяв Старцев. Дали можливість Горяїнову сьогодні зіграти. Звичайно, не вистачає нам Дишленковіча", - зізнався тренер.

"Наскільки я знаю, чистий гол не зарахували - незрозуміло, чому підняли прапорець. Пенальті такі в кожному матчі можна давати. Але суддя на полі, і він визначає, що робити. А капітан так червону картку отримувати не може", - визнав він.

Маркевич сказав, що не може бути задоволеним суддівство, адже замість того, щоб зарахувати чистий гол Гуйє і зафіксувати рахунок 3:1 на користь його команди, помилки суддів призвели до рахунку 3:3.

"Суперечки з суддею? Так, ви праві, це проблема. Будемо якось вирішувати. У перерві я їм казав: не судіть, а грайте у футбол. Судді свої рішення не поміняють, не буває такого. Правильно ви відзначили", - ще раз сказав Маркевич.

Коментарі ()