Головне

Буряк: "У матчі з "Рубіном" все вирішить індивідуальна майстерність"

26.07.2011 14:47 374 0

У матчі між "Динамо" та "Рубіном" все вирішить індивідуальна майстерність.

Таку думку висловив колишній тренер київського "Динамо" і збірної України Леонід Буряк.

"Категорично не згоден з думкою багатьох фахівців, що "Рубін" слабший киян. Був присутній на тренуванні російської команди в Києві і можу сказати, що це організована, майстерний, навчена команда, якою керує хороший тренер", - сказав він.

"Вважаю, що за останні п'ять-шість років нинішній "Рубін" - найсильніший суперник "Динамо" в кваліфікаційному раунді, тому шанси команд приблизно рівні. Обидві команди я б назвав "закритими", які люблять і вміють грати на контратаках. Варто відзначити передню лінію атаки казанців в особі Караденіза, Шаронова, які є справжніми лідерами "Рубіна", - зазначив Буряк.

У 2009 році, коли "Динамо" обіграло "Рубін" в груповому турнірі Ліги чемпіонів, біля керма киян був російський фахівець Валерій Газзаєв, тепер - Юрій Сьомін. На думку Буряка, це не більше ніж збіг обставин.

"Тренери у футбол не грають, вони готують футболістів і команду. На кожному ігровому етапі команди стикаються з певними проблемами, тому тут важлива тактика і стратегія, обрана на кожен матч окремо. Більше того, сьогоднішнім матчем це протистояння не закінчиться. Упевнений, що все вирішиться в Казані. І багато чого буде залежати від індивідуальної майстерності футболістів", - цитує Буряка championat.com.

Коментарі ()