Головне

Фомін: Все ще сподіваюся повернутися в "Шахтар"

15.07.2011 18:47 414 0

Оренда у "Іллічівці" - це добре, але грати за "Шахтар" - мрія для будь-якого амбіційного гравця.

Про це заявив "Спорт-Экспрессу в Украине" орендований донецьким клубом в команду Яремченка Руслан Фомін.

"У "Іллічівець" отримав запрошення у відпустці. Спочатку зателефонував тренер Геннадій Орбу, запитали, чи не хочу я переїхати до Маріуполя. Потім пролунав дзвінок спортивного директора Євгена Канани, з яким ми поговорили детальніше. Так і виник договір про оренду на один сезон", - згадує він.

"Ситуація склалася так, що вирішувалося питання: буду я в "Шахтарі" або відправлюся в інший клуб в оренду. Саме в той момент з "Зорі" пішло багато провідних гравців, і мені теж довелося покинути команду. При цьому збереглися теплі спогади про луганському періоді кар'єри, про головного тренера "Зорі" та керівництві клубу. До мене дуже добре ставилися", - продовжив нападник.

"Коли я їхав до Маріуполя, то з більшою частиною хлопців був знайомий - футбольне життя нас раніше зводила разом у різних командах. Завдяки цьому проблем з адаптацією не виникало. Думаю, незабаром все буде відмінно і в ігровому плані. Головне, що ми вже навчилися розуміти одне одного на полі", - вважає Фомін.

"Чи не залишив надію повернутися до Донецька? Ні, звичайно ж. Я, як і багато партнерів по "Іллічівцю", правами на яких володіють "гірники", вірю, що можу показати високий рівень гри, що дозволяє повернутися в донецький клуб. Ніхто рук опускати не має наміру - будемо намагатися завоювати симпатії Мірчі Луческу", - оптимістично додав Фомін.

Коментарі ()