Головне

Кучук: З можливостями гравців я знайомий, зміни будуть незначними

02.06.2011 23:25 342 0

Кадрової революції у складі київського "Арсенала" з приходом нового наставника не планується, але й відмовлятися від придбання футболістів, які потрібні, клуб не збирається.

Про це, як пише "Спорт-Экспресс в Украине", заявив новий тренер "канонірів" Леонід Кучук.

"Справді, я міг опинитися в "Севастополі". Але у мене на той момент була домовленість, яку я не міг порушити. Що стосується "Арсеналу", то ми говорили про можливе співробітництво ще перед минулим сезоном, коли Юрій Бакалов ще був виконуючим обов'язки головного тренера", - згадує Кучук.

"Коли бачиш, що тренер не потрібен, то варто прийняти рішення не заважати один одному. Моє перебування в цьому клубі виявилося короткочасним - всього півтора місяці", - відповів він на питання про стосунки з керівництвом "Смоленська", звідки пішов через втручання президента клубу в роботу.

За словами Кучука, можливо, "Таврія" і цікавилася його послугами, але до конкретики справа не дійшла.

"Будь-який гравець, який буде представляти інтерес для "Арсеналу", буде нами розглядатися незалежно від того, кольори якого клубу він захищає. Природно, в трансферній політиці враховується безліч нюансів, яким ми будемо приділяти увагу", - сказав він.

"Я маю уявлення, як вести селекційну роботу: у "Шерифі", звичайно, були помилки, але вдалих трансферів було набагато більше. Один з останніх прикладів - бразилець Жозе Надсон, який став чемпіоном Бельгії. Відзначу, що багато гравців йшли з "Шерифа" не за "спасибі", - зазначив тренер.

"З можливостями гравців я знайомий, за багатьма з них я стежив в "Шерифі". Так що, думаю, ніяких проблем із порозумінням не виникне. Що стосується можливих змін у складі, то можу сказати, що вони будуть у будь-якому випадку. Але в основному складі зміни будуть незначними", - пообіцяв Кучук.

Коментарі ()