Головне

Мілевський: Треба забути погані ігри, ми йдемо далі

18.04.2011 23:21 540 0

"Динамо" розраховує на допомогу "Шахтаря" у боротьбі за друге місце, але якщо гірники будуть нестабільно грати, то кияни спробують зачепитися і за "золото".

Про це після матчу з луганською "Зорею" заявив форвард столичної команди Артем Мілевський.

"Психологічно для нас сьогодні було дуже важливо перемогти. Ми впоралися зі своїм завданням і створили багато моментів для взяття воріт", - почав форвард.

"Природно, коли ти не програв, а два рази зіграв внічию і вилетів, якийсь осад залишається. У нас попереду важливі ігри, тому зібратися все ж таки необхідно - друге місце упускати не можна", - продовжив він.

Втім, Мілевський вважає, що враховуючи, як зараз грають команди-лідери першості "Динамо" все ще має шанси поборотися навіть за золоті медалі.

"Розрив із Металістом" складає всього три очки. Але в наступному турі "Металіст" грає з "Шахтарем", а ми з "Арсеналом", тому нам обов'язково треба вигравати", - переконаний Артем.

"Втома після "Браги"? Ми намагаємося про це не думати, тому що це футбол, і треба швидше забувати погані ігри. Ми йдемо далі", - оптимістично сказав Мілевський, пише dynamomania.com.

Коментарі ()