Головне

Рабінович каже, що через Данілова Україна може не виграти Євро-2012

31.03.2011 17:09 394 0
Рабінович каже, що через Данілова Україна може не виграти Євро-2012

Президент "Арсенала" Вадим Рабінович хоче отримати фінансовий звіт про діяльність Прем`єр-Ліги. Про це Рабінович написав у своєму листі до Президента ФФУ Григорія Суркіса.

"Ми всі прагнемо успішного проведення Чемпіонату Європи з футболу в Україні та виграшу нашої збірної на Євро-2012.

Але я переконаний, що існує реальна загроза не тільки зриву цього важливого завдання Президента України, а й загроза для подальшого розвитку українського футболу взагалі. Ця загроза - діяльність, а точніше - повна бездіяльність очільника української Прем'єр-ліги Віталія Данилова. Але ж саме Прем'єр-ліга є обличчям українського футболу, індикатором його перспектив. Вже тривалий час ніхто з президентів футбольних клубів України не може отримати фінансовий звіт та звіт про діяльність від президента УПЛ.

Замість цього президент УПЛ Віталій Данилов або займається політичним піаром у складі парламентського фракції опозиційного БЮТ, або влаштовує дивні, але надзвичайно коштовні вояжі за кордон, де займається, за визнанням дирекції УПЛ, "самовдосконаленням англійської мови»... Через це Прем'єр-ліга перебуває у невизначеному стані та дивній бездіяльності, хоча саме ФФУ доручала УПЛ проведення змагань у вищому дивізіоні українського футболу, - цитує Рабіновича офіційний сайт "Арсенала".

Також президент столичного клубу вимагає терміново скликати Виконком ФФУ і змусити Данілова піти у відставку

"Я звертаюся до Вас з вимогою негайного скликання виконкому ФФУ з метою розглядання питання про відсторонення президента УПЛ Віталія Данилова. Треба негайно позбавити наш вітчизняний футбол від цієї бездіяльної та безвідповідальної людини, або ж взагалі позбавити нас такої аморфної структури як Прем'єр-ліга у її нинішньому стані", - каже Рабінович.

Коментарі ()