Головне

Алієв: "Локомотив" повинен вибачитися перед Мілевським"

29.12.2010 12:17 594 0
Алієв: "Локомотив" повинен вибачитися перед Мілевським"

Московський "Локомотив" повинен попросити вибачення у Артема Мілевського.

Про це заявив хавбек московського клубу українець Олександр Алієв, ставши на захист свого друга, якого керівництво його клубу звинуватило у непрофесіоналізмі, пише sport-express.ua.

"Мені було дуже неприємно читати такі речі про свого друга. При першій же зустрічі запитаю у Ольги Смородської навіщо вона так негарно відгукується про людину ", - заявив Алієв.

"А чому я повинен мовчати? Мілевський зараз дуже далеко, відпочиває і не в курсі останніх подій. Упевнений, що коли він повернеться в Україну і прочитає такі образи, буде великий скандал. Президент на сто відсотків неправа у своїх висловлюваннях.

Якщо "Локомотив" не зміг купити футболіста, це не означає, що він нікому не потрібен. За її логікою, якщо Артем нікуди не перейшов з "Динамо", так значить, він поганий футболіст і ним ніхто не цікавився. А хто сказав, що клуб хотів з ним розлучитися?", - продовжив футболіст.

Також футболіст зазначив, що вважає, що Мілевський повинен відповісти Смородській: "Упевнений, що так і буде. Знаючи Мілевського, можу припустити, що реакція на такі приниження буде виражена в досить грубій формі. Він не дозволить, щоб сторонні люди підривали його авторитет. Навіть жінці не можна так висловлюватися. Вона ж йому все-таки не мати. Думаю, що перед Мілевським повинні вибачитися".

Нагадаємо, що в недавньому інтерв'ю Смородська назвала Мілевського середнім гравцем, який би не посилив ні її клуб, ні інші команди Росії або навіть Молдови.

Коментарі ()