Головне

Президент "Ворскли": "Потішимо вболівальників вливанням свіжої крові"

23.12.2010 12:09 430 0

Полтавська "Ворскла" планує зимове підсилення новими виконавцями.

Про це заявив президент клубу Олег Бабаєв, пише vorskla.com.ua.

"Сподіваюся, порадуємо полтавських вболівальників вливанням свіжої крові, разом з тим і створенням конкуренції в команді. Справді, лава запасних у нас дуже коротка. З наступного сезону ми повинні внести певні інвестиції в навчально-тренувальну базу, привести до ладу стадіон, створити нові поля, будемо вкладати кошти в дітей - це наше майбутнє", - сказав він.

Про нестабільні виступи команди восени президент зазначив: "Фактор невезіння і суддівський вплив, за моїми підрахунками, забрали у нас близько п'яти-семи очок. Я говорив про те, що у нас особливе ставлення до суддівства, і воно помітно покращилось з приходом Колліни. Потрібно відзначити, що до кінця сезону ця ось суддівська мафія стала піднімати голову. Тому, якщо з наступного сезону П'єрлуїджі буде рубати ці голови, то це буде на руку всім командам Прем'єр-ліги".

Також Олег Бабаєв прокоментував ситуацію навколо можливої відставки Григорія Суркіса.

"Пан Суркіс, звичайно, зробив кілька правильних кроків за останній час, в плані залучення Колліни до суддівського корпусу, про що я говорив вище, але сьогодні є цілий ряд інших невирішених питань, які повинні вирішуватися жорстко.

Вважаю, членами виконкому ФФУ повинні бути або президенти клубів Прем'єр-ліги, або представники клубів УПЛ. Це те, що зустрічає на сьогоднішній день великий опір з боку керівників ФФУ, її президента. Переконаний, що не можуть сьогодні існувати окремо ФФУ та професійні клуби. Там чиновники закриті від клубів, вирішують свої особисті проблеми, що цікавлять тільки їхні проблеми", - підсумував Бабаєв.

Коментарі ()