Головне

Бенітес: Знаємо, що грали погано

03.11.2010 10:20 249 0

Головний тренер "Інтера" Рафаель Бенітес після поразки від "Тоттенхэма" у матчі групового турніру Ліги чемпіонів (1:3) поскаржився на слабку гру своїх підопічних в обороні.

"Тоттенхем" почував себе занадто вільно без належної опіки з боку наших гравців, тому їм вдавалося створювати небезпечні моменти. Звичайно, Бейла нелегко зупинити, однак нам потрібно було б діяти щільніше, а так він мав можливість розігнатися.

Майкон був непоганий при підключеннях до атаки, але в нього явно були проблеми в обороні з Бейлом. Особливо це було помітно після того, як ми стали атакувати, пропустивши перший гол. Знаємо, що грали погано. Попереду нас чекає багато роботи.

Було нелегко грати на цьому стадіоні з такою підтримкою вболівальників. "Тоттенхем" запропонував дуже високий темп, тому що хотів  обіграти переможця Ліги чемпіонів. У цій грі нам не вистачало кількох виконавців, зокрема Мотти, Камбьяссо й Станковича. Уже в ході зустрічі через травму ми втратили Мунтарі. Ми могли достроково вийти в плей-офф, однак не зробили цього. Що ж, спробуємо наступного разу ", - цитує Бенітеса sport-express.ru з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Коментарі ()