Головне

Костов: "Грубі помилки з боку арбітра вплинули на результат"

25.10.2010 08:38 390 0

Ніколай Костов після гри проти львівських "Карпат" розкритикував дії головного арбітра зустрічі.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив сам наставник донецького "Металурга", пише ua-football.com.

"Я не намагаюся коментувати дії арбітра. Але сьогодні, думаю, грубі помилки з його боку вплинули на результат. Я можу розповісти про ці помилки. Але перед тим скажу, що в жодному випадку не применшую заслуг гравців "Карпат", які старалися і грали у хороший футбол", - сказав він.

"Еа початку гри суддя зафіксував оффсайд у Танаси, коли він виходив сам на сам - на мою думку, положення там не було. Тепер другий гол "Карпат". Кузнецов грубо зіграв проти Прийми, після чого почалася атака "Карпат". Наш гравець лежить, його боляче вдарили. Але суддя не зупинив гру і "Карпати" забили", - зауважив тренер.

"І ще одна помилка - здається, Голодюк руками затримав Маріо Сержіо, який починав атаку. Перед тим гравець "Карпат" отримав жовту, зараз він мав отримати другу жовту. Якщо я скажу, що моя команда не старалася і не грала в футбол - я всіх їх ображу. Вони грали непогано, зробили, що могли", - продовжив Костов.

"Нас однак будуть критикувати і знову скажуть, що головна наша проблема - це захист. Але я вам скажу, що наша проблема - це атака. Форварди не тримають м'яча і не дають можливості півзахисникам їм допомогти", - підсумував фахівець.

Коментарі ()