Головне

Калитвинцев оголосив список гравців на матч із Канадою

20.09.2010 15:47 726 0
Калитвинцев оголосив список гравців на матч із Канадою

Тренерський штаб на чолі з Юрієм Калитвинцевим оголосив список гравців, викликаних на збір національної команди України, що розпочнеться 4 жовтня на навчально-тренувальній базі у Конча-Заспі.

Головна команда зважає на інтереси молодіжної збірної, яка 8 і 12 жовтня зіграє стикові матчі з однолітками з Нідерландів за право виступити у фінальному турнірі Євро-2011. З огляду на це, усі кандидати до першої команди зі складу "молодіжки" залишаться у розпорядженні Павла Яковенка.

Ушкодження завадить взяти участь у зборі нападнику "Металіста" Марко Девічу. Не викликаний Олег Краснопьоров залишається під спостереженням тренерів збірної, так само як і решта гравців українських внутрішніх змагань, пише сайт ФФУ.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар" Донецьк), Андрій Дикань ("Спартак" Москва, Росія)

Захисники: Дмитро Чигринський ("Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро" Дніпропетровськ), Тарас Михалик, Євген Хачеріді (обидва - "Динамо" Київ), Володимир Польовий ("Металург" Запоріжжя), Олександр Романчук ("Металіст" Харків), Артем Федецький ("Карпати" Львів)

Півзахисники: Олексій Гай ("Шахтар"), Олег Гусєв ("Динамо"), Денис Кожанов, Ігор Худоб'як (обидва - "Карпати"), Денис Кулаков ("Ворскла" Полтава), Денис Олійник ("Металіст"), Олександр Алієв ("Локомотив" Москва, Росія), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина)

Нападники: Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва - "Динамо"), Євген Селезньов ("Дніпро"), Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія).

Коментарі ()