Головне

Динамівці наближаються до "Шахтаря" в турнірній таблиці

11.09.2010 17:05 370 0
Динамівці наближаються до "Шахтаря" в турнірній таблиці

Київське "Динамо" напередодні старту в Лізі Європи впевнено розібралося із мешканцем останньої стрічки турнірної таблиці чемпіонату України. Запорізький "Металург" щиро намагався протиставити щось віце-чемпіонам країни, але безуспішно.

Валерій Газзаєв за півгодини втратив двох захисників. Спочатку Горан Попов майже на рівному місці отримав травму стегна і вже на 12-й хвилині залишив поле (його замінив автор першого голу Мілош Нінковіч). А під кінець першого тайму Даніло Сілва у повітрі зіткнувся з Тейкку. Порушення правил, звісно, не було, але гравець "Металурга" отримав неслабенький удар в голову, а Сілві взагалі зламали ніс.

Пресинг киян протягом першого тайму логічно завершився голом "у роздягальню". Андрій Ярмоленко, який весь матч самовіддано боровся із захисниками за кожен м'яч, дограв епізод до кінця і зміг пробити справа у штрафний майданчик. А Мілош Нінковіч пірнаючи відправив головою м'яч у ворота Безотносного.

Запоріжці у накращому варіанті могли розраховувати на нульову нічию. Форварди команди з початку сезону забили всього два м'ячі, тож сподіватися на те, що "Металург" відіграється, було марно.

Мілевський полегшив завдання гостям, продемонструвавши їм, що на очки в Києві сподіватися не варто. Олег Гусєв заробив пенальті, змусивши сфолити Невмиваку, а капітан команди у цьому матчі відкрив рахунок голам у чемпіонаті України сезону-2010/2011.

Гаряче було моментами й у штрафному майданчику "Динамо". Максим Коваль, який грав проти своєї колишньої команди, в кілької епізодах не зміг зафіксувати м'яч як слід, але молодого голкіпера підстрахували партнери. Спочатку Маграо головою вибив м'яч уже з лінії воріт - Вернидубу залишалося тільки хапатися за голову через нереалізацію моменту, а наприкінці зустрічі Ковалю допоміг Михалик.

"Динамо" розім'ялося на запорожцях, але справжні баталії чекають на киян у четвер, коли в гості на матч Ліги Європи приїде мінський БАТЕ.

Коментарі ()