Головне

Збірна України (U-19) зіграє на турнірі в Сербії

01.09.2010 12:26 531 0

Розпочався навчально-тренувальний збір юнацької збірної України (футболісти 1992 року народження).

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Підопічні Олександра Головка готуватимуться до участі у Меморіалі Стевана Вилотича, котрий пройде у Сербії з 4 по 9 вересня.

Наставник команди напередодні відзначив, що час експериментів вже позаду, і наразі головне, щоб основні гравці збірної підійшли до вирішальних змагань у всеозброєнні. Наразі травмовані півзахисник київського «Динамо» Владислав Калитвинцев, нападник «Львова» Роман Мачуленко, оборонець донецького «Шахтаря» Іван Ордець, і на Меморіалі Вилотича Головку доведеться орієнтуватися на тих виконавців, які присутні на зборі.

Щодо завдань українців у турнірі, в якому, окрім господарів, також беруть участь угорці та ізраїльтяни, то вони, як і завжди, - максимальні.

"Взагалі, завдання перемогти стоїть перед хлопцями у кожному матчі. Тому, звичайно, ми намагатимемося стати найкращою збірною у змаганнях. Водночас, здобуття місця нижчого за перше не буде вважатися трагедіє", - зауважив Головко.

 Нагадаємо, українські юнаки нині готуються до першого етапу кваліфікації Євро-2011 (U-19), який розпочнеться 7 жовтня. Суперниками синьо-жовтих у 4-й відбірній групі стали данці, шведи та росіяни.

Склад юнацької збірної України (U-19)

Воротарі: Євген Гальчук ("Шахтар" Донецьк), Артур Денчук ("Металіст" Харків).

Захисники: Олександр Насонов ("Дніпро" Дніпропетровськ), Іван Ордець ("Шахтар"), Артем Шабанов ("Арсенал" Київ), Антон Братков ("Динамо" Київ), Ян Ковалевський ("Металург" Запоріжжя), Максим Давідчук ("Металург" Донецьк).

Півзахисники: Андрій Цуріков ("Металург" З), Руслан Бабенко ("Дніпро"), Руслан Черненко ("Арсенал" Київ), Олександр Нойок, Олександр Караваєв (обидва - "Шахтар"), Ігор Озарків ("Карпати" Львів).

Нападники: Пилип Будківський ("Шахтар"), Віталій Іванко, Віталій Квашук (обидва - "Металург" Д), Володимир Коваль ("Динамо").

Меморіал Стевана Вилотича, Суботиця (Сербія)
5 вересня. Сербія - Угорщина, Ізраїль - Україна.
6 вересня. Сербія - Ізраїль, Україна - Угорщина.
8 вересня. Сербія - Україна, Ізраїль - Угорщина.

Коментарі ()