Головне

Калитвинцев: Біографія і походження гравця особливого значення не мають

08.06.2010 13:53 260 0
Сенегалець Папа Гуйе не є панацеєю для проблем у захисті національної збірної України

Про за в інтерв'ю "СЭ в Украине" розповів асистент головного тренера Юрій Калитвинцев.

"Якщо гравець, що має право виступати за збірну України, потрапляє до нас на збір і виглядає сильнішою за своїх конкурентів, його біографія і походження особливого значення не мають", - сказав він.

Калитвинцев додав, що не схильний вважати, що проблеми в обороні мають відношення конкретно до тих виконавців, які були на першому зборі.

"З появою в команді абстрактного Сидоренка або цілком конкретного Папа Гуйє всі наші складності як за помахом чарівної палички не зникнуть. Ми ведемо кропітку роботу з підбору кадрів і визначитися з ними потрібно якомога швидше, бо часу в нашому розпорядженні зовсім небагато", - зазначив він.

На думку тренера, команда має проблеми в кожній лінії, і це стосується не тільки флангових захисників, а й центрбеків, півзахисників і нападників. "Але, мені здається, що ці проблеми вирішувані", - впевнений наставник "синьо-жовтих".

"У нас є форварди. Хтось може вважати, що в перших спарингах вони виглядали не так гостро, як хотілося б. Але тренери збірної маю повне право вважати інакше. Наші нападники вміють грати інакше", - сказав Калитвинцев.

За словами фахівця, на сьогоднішній день Андрій Воронін - повноправний кандидат у збірну.

Коментарі ()