Головне

Чистяков: "Шахтар" - кращий клуб Східної Європи з точки зору організації та управління

03.06.2010 10:29 236 0

"Шахтар" - кращий клуб Східної Європи з точки зору організації та управління.

Так вважає керівник факультету "Менеджмент в ігрових видах спорту" RMA Герман Чистяков, пише Sports.ru.

"Перш за все, варто відмітити той факт, що в багатьох напрямах українські колеги вже випереджаютьт російську футбольну індустрію. Кращим клубом з точки зору організації та управління у Східній Європі є "Шахтар". І справа не тільки в новій прекрасній арені, чудовій базі та відмінних спортивних показниках. Головне полягає в тому, як побудовані процеси управління в такому серйозному та масштабному проекті як "Шахтар", - сказав Чистяков.

"Треба окремо сказати про генерального директора клубу Сергія Палкіна. Прикладів, які ілюструють рівень управлінських механізмів, які він втілив у "Шахтарі", величезна кількість - недарма за ним свого часу полювали "Зеніт" та "Локомотив", - додав Герман.

"Так, у процесі підготовки поїздки до України знадобився тільки один дзвінок Сергію, щоб заплановані заходи відбулися, а не залишилися тільки на папері. Нам показали стадіон за три години до початку фактично "золотого" матчу з "Динамо", не приховавши нічого, включно з роздягальнями та штабом безпеки", - розповів Чистяков.

Коментарі ()