Головне

Грозний: Футболісти "Арсенала" "плавили" мене разом із Заваровим

30.04.2010 19:36 662 0
Грозний: Футболісти "Арсенала" "плавили" мене разом із Заваровим

З достовірних джерел "Чемпіону" вдалося отримати стенограму сенсаційного інтерв'ю  колишнього тренера столичного "Арсеналу" В'ячеслава  Грозного, яке він дав одному з пітерських  журналістів.

У ньому іменитий наставник розповідає про "справжні" причини своєї відставки після розгромної поразки від "Таврії", які не мають нічого спільного з проблемами зі здоров'ям.

Нагадаємо, за словами президента команди Вадима Рабіновича, саме проблеми зі здоров'ям були головним поясненням передчасного відходу Грозного з тренерського містка киян.

"Фізично я себе почуваю добре, проблема зовсім не у цьому. Я знайшов для себе пояснення на всі питанням, що мене турбували. Зрозумійте, у матчі з "Таврією" футболісти не могли зіграти інакше. Я мав інформацію, що лідери команди за день до гри зустрічалися із Заваровим, однак до останнього не міг повірити, що вони вчинять таку підлість", - каже Грозний.

На питання журналіста, щодо мотивів, які могли змусити Олександра Заварова піти на таку авантюру, ризикуючи заплямувати репутацію радника віце-прем'єра з питань Євро-2012 Бориса Колеснікова, Грозний сказав буквально наступне:

"А як, на вашу думку, мав відреагувати Заваров, якщо я прийшов на його місце і команда раптово "заграла". Звичайно, він заздрив. Тому й вирішив сплавити мене разом зі спортивним директором Бабенчуком і своїм ставлеником Василем Євсєєвим, який тренує команду тепер. Я маю інформацію, що в одному з готелів Києва перед матчем з "Таврією" вони зустрічалися із Ревою, Закарлюкою та ще трьома лідерами команди, де обговорювали, як саме позбутися мене. Заваров для них, як рідний батько. Він не лише дозволяв, а й пиячив разом з ними на зборах, а я прийшов і почав штрафувати усіх за кожні сто грамів зайвої ваги".

У телефонній розмові з російським журналістом 53-річний наставник розповів і про так звані рушійні фактори впливу Заварова на футболістів.

"Заваров просто поставив їх перед вибором -  або ви, або Грозний; якщо ви не зробите цього зараз, нікого з вас після закінчення сезону у команді не залишиться. Звичайно футболісти його послухалися. Як тут не послухатися, якщо один Закарлюка заробляє 25 тисяч доларів на місяць", - розповів він.

Також Грозний заявив, що він не поквапився із рішенням, бо якби він цього не зробив, "1:6 було б і у наступному матчі проти "Кривбаса".

Нині наставник веде активні перемовини з одним з іноземних клубів, ім'я якого, щоправда, вирішив зберегти "під грифом утаємниченості".

Коментарі ()