Головне

Асатіані: Ми б не програли "Зеніту", якби грав Алієв

14.04.2010 17:19 566 0

Олександр Алієв - найкращий гравець "Локомотива".

Так вважає його одноклубник Малхаз Асатіані, оцінюючи дії команди у матчі з "Зенітом".

"Ми створили не менше гольових можливостей, ніж пітерці, але не зуміли забити хоча б один гол, а господарі змогли це зробити. Не сказав би, що "Зеніт" нас переграв, була рівна боротьба.

Звичайно, не вистачало Алієва. Саша на сьогоднішній момент - ключовий футболіст нашої команди. До проблем зі спиною він був у хорошій формі, забивав (на рахунку Алієва п'ять голів у чотирьох турах чемпіонату). Зараз Олександр - кращий гравець нашої команди. Якщо б він був на полі, мені здається, ми не програли б", - розповів Асатіані в інтерв'ю "Спорт день за днем".

Наразі невідомо. чи зможе Олександр допомогти своїй команді в наступному матчі з ЦСКА

"Ми з першого туру чудово знали, що нам не можна втрачати очки. На жаль, поки що виходить більше втрачати, ніж набирати, тому самим ретельно підготуємося до матчу з "армійцями". Складно сказати зараз, як все вийде, поки не відомі ні склади, ні те, чи зможе, наприклад, зіграти Алієв.

Я не можу сказати, що все втрачено і ми повністю провалили старт чемпіонату. Сезон тільки почався. Звичайно, нікого не влаштовують такі результати, ні керівництво, ні футболістів, але в нас є сили, щоб все це виправити. І команда зібрана хороша", - запевнив Малхаз.

Коментарі ()