Головне

Алієв: Приїжджаєш з нічного клубу під ранок, а за 2-3 години тренування

06.04.2010 14:21 426 0

Хавбек "Локомотива" Олександр Алієв шкодує, що не залишив "Динамо" раніше.

Про це повідомляє sports.ru

"Мені потрібно було якомога швидше йти з "Динамо". При Газзаєві у мене не було жодних шансів потрапити в основний склад. Жодних. Я працював на тренуваннях, виконував всі його вимоги, але все одно сидів на лаві.

Через два роки в Україні буде чемпіонат Європи, я дуже хочу там зіграти, а потрапити в збірну з лави запасних, нехай навіть і київського "Динамо", - нереально. Я дуже радий і вдячний всім, хто брав участь у переговорах, за те, що я тепер в "Локомотиві", - каже Алієв.

Також футболіст розповів про свої пригоди в юності.

"Я не приховую: у мене були проблеми. Коли ти молодий і починаєш отримувати тисячу доларів, хочеться спробувати солодкого нічного життя. Приїжджаєш з нічного клубу під ранок, через дві-три години тренування, де ти не працюєш, а думаєш тільки, як би скоріше доповзти до ліжка.

Тренери це бачать, звичайно. Тим більше в Києві всіх гравців "Динамо" знають в обличчя, і якщо перед грою застукають тебе в нічному клубі, дуже скоро про це будуть знати президент клубу і головний тренер.

Ти не правий, але тобі здається, що на тебе наговорюють, що всі проти тебе, а ти ні в чому не винен. Тільки з віком починаєш щось розуміти", - зазначив Алієв.

Олександр згадав, як колись ніч перед фіналом Кубку України провів в нічному клубі, а на наступний день "Динамо" програло "Шахтареві". За цей загул президент "Динамо" Ігор Суркіс погрожував відрахувати Алієва з команди.

"Ігор Михайлович часто мене лаяв, навіть говорив, що на Алієві можна ставити хрест, що я ніколи не заграю на високому рівні. Я йому вдячний, що він так довго терпів мої витівки.

Після того матчу з "Шахтарем" я пообіцяв Ігорю Михайловичу, що таке більше не повториться. Спасибі йому і Сьоміну за те, що повірили. З тих пір п'ю тільки безалкогольні напої.

Якщо б я не порушував режим, то заграв би не в 23 роки, а раніше. Дружина і народження доньки допомогли мені зрозуміти, що гулянки та нічні клуби - далеко не головне в житті.

У мене прекрасна сім'я і улюблена професія, проміняти це на дискотеки - злочин перед самим собою і перед близькими", - запевнив півзахисник.

Коментарі ()