Головне

Протасов: Деякі ігрові позиції у "Ростові" викликають певні сумніви

21.02.2010 10:43 535 0
Деякі ігрові позиції у "Ростові" викликають певні сумніви.

Про це заявив український наставник ростовців Олег Протасов, після поразки від сочинської "Женчужини".

"У цьому матчі ми спробували ще одну систему, не зовсім звичну в якійсь мірі для хлопців - 4-3-3. Хотілося подивитися, як будуть виглядати три півзахисника в центрі і три атакувальних футболіста попереду. Нам не вистачало креативу, але моменти ми створювали, і якби ми їх використовували, то результат був би більш прийнятним для нас.

Не знаю, з якої причини, але це факт - "Жемчужина" перебуває в дуже хорошому фізичному стані, не зовсім зрозуміла свіжість для сьогоднішнього дня , але це не мої проблеми в даному випадку.

Ми опинилися під жорстким пресингом з перших хвилин гри, і десь ми з цим не справлялися, оскільки у нас такий свіжості немає, що цілком логічно, адже ми не підводимо хлопців до ігрового стану прямо зараз.

Так чи інакше, певні позитивні моменти є, адже ми створили чимало гольових ситуацій, ми їх не використовуємо - це погано. Я не всіма задоволений однаковою мірою, і є позиції, які викликають певні сумніви, але саме для цього і є збори - щоб вчасно зорієнтуватися і підправити недоліки ", - цитує Протасова офіційний сайт клубу.

Коментарі ()