Головне

"Барселона" отримала вісім мільйонів євро "чистими" за півроку

31.01.2010 15:37 232 0
У другій половині 2009 року ФК "Барселона" отримала чистий прибуток у розмірі 8 мільйонів євро. Дохід команди склав 222.8 млн євро, що на 19.7% перевищує показники того ж періоду минулого року.

Про це повідомив віце-президент клубу Жоан Бойс, який опублікував фінансові показники клубу за другу половину 2009 року.

За звітний період каталонці витратили 211 млн євро, плюс 3.8 млн податків. Доходи збільшилися в усіх гілках клубного бізнесу - гроші від УЄФА, нові контракти з "TV3 Catalunya", "Etisalat" і Турецькими авіалініями, а також доходи від турне по США і товариського матчу в Кувейті.

Також зріс продаж квитків, більше грошей було отримано за оренду земель і приміщень, що належать клубу.

У той же час, витрати клубу також зросли в порівнянні з минулим роком від 166-ти до 211-ти млн євро - збільшення на 27.1%, в основному за рахунок нових придбань, поліпшених контрактів з гравцями і бонусів, виплачених команді в результаті завоювання двох Суперкубків і Клубного чемпіонату світу.

Гравці мали 5 основних бонусних пунктів - кількість зіграних матчів, вихід до Ліги чемпіонів, перемога в Примері, Кубку і Лізі чемпіонів, повідомляє La-primera.ru.

Коментарі ()