Головне

Данілов буде скаржитися на Суркіса в УЄФА та ФІФА

04.11.2009 21:29 373 0

Президент української Прем`єр-Ліги Віталій Данілов у зриві 13 туру чемпіонату України звинуватив особисто президента Федерації футболу України Григорія Суркіса.

Про це Данілов заявив у відкритому листі на адресу Григорія Суркіса.

"Змушений констатувати, що 13- й тур Чемпіонату України зірваний Виконкомом Федерації Футболу України й Вами особисто. Ваша позиція переконливо демонструє Ваше бажання одноосібно управляти всім українським футболом, і клубним чемпіонатом, у тому числі.

Рішення ФФУ полягає в спекулятивному розумінні "блага українського футболу", у ньому немає прагнення насправді допомогти збірній країни. Федерація Футболу України веде власну політичну гру, спрямовану на дестабілізацію ситуації у вітчизняному футболі", - пише Данілов.

Також президент УПЛ нагадав Суркісу, що досі не підпсано договір між ФФУ та Прем`єр-Лігою і заявив, що буде скаржитися на президента ФФУ до УЄФА та ФІФА. 

"Звертаю Вашу увагу, що договір, що регламентує відносини ФФУ й Прем'єр-ліги, досі не підписаний, хоча за Вашими запевненням,  що було дане на зустрічі керівників клубів, це повинно було відбутися наступного дня після реєстрації змін у Статут Прем'єр-ліги.

Клуби з тура в тур продовжують страждати від неякісної роботи арбітрів, що робить український чемпіонат одним із найбільш скандальних у Європі й знижує інвестиційну привабливість Прем'єр-ліги.

Інформую Вас, що у зв'язку зі цією ситуацією, ми змушені офіційно звернутися в ЄПФЛ, УЄФА й ФІФА із проханням дати оцінку діям Федерації Футболу України відносно переносу ігор 13- го тура, і виступити в якості посередника в комунікації із ФФУ, оскільки, як показують останні події, діалог з Вами неможливий", - Данілов.

Коментарі ()