Головне

Гамула: "Нікому не бажаю бути на моєму місці"

05.10.2009 09:42 512 0
Після поразки на останній хвилині від "Карпат" головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула звинуватив своїх резервістів у неналежній грі, а також висловив думку, що його команда не заслуговувала на поразку.

"Важко щось казати. На останній хвилині гол пропустили... Не можу нічого сказати, мені треба відійти. Це як по голові удар, ніби відро води вилили. Нічого не передвіщало такого.

Ми не мали програвати, до того ж другий тайм грали в більшості. Просто прикро, що у нас деякі гравці, які на заміну виходять, не розуміють, що мають робити. Вони надувають губи, бо в основу їх не поставили, неохоче на заміну виходять. Те саме в нашій домашній грі було. І той, і той підсилити мали, кудись втекти, а вийшло що? Ситник загубив м'яча і нам забили гол.

Ми не мали програвати, але це футбол, тим він красивий, тим він хороший. Вітаю "Карпати", які в меншості не склали рук і добилися перемоги. Але ми не мали програвати, однозначно. Мені важко, правда, чесно, щось аналізувати, якісь дії, моменти. Я не бажаю нікому на моєму місці зараз бути. Можна пропустити гол, там один, два, але в такій ситуації бути нікому не побажаю", - цитує Гамулу офіційний сайт "Карпат".
Коментарі ()