Головне

Луческу: Дуже задоволений і результатом, і змістом зустрічі

27.09.2009 20:45 492 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений розгромною перемогою над "Оболонню" у першій грі на "Донбасс-Арені".

"Дуже добре, що наші ігри на такому прекрасному стадіоні ми почали з великої перемоги. Те, як себе почуваєш і як приємно грати на такому стадіоні, словами передати неможливо.

Думаю, це додасть нам ентузіазму й у подальших іграх. Якщо стадіон буде заповнюватися так само, як і сьогодні, то це буде гарним стимулом для наших гравців, і вийде свого роду взаємовплив між гравцями, грою і глядачами на трибунах. Що стосується самої гри, то я дуже задоволений і результатом, і змістом зустрічі.

Також радий, що сьогодні дебютував Віталій Віценець, і буквально за дві хвилини в його було два голевих моменти. Шкода, що на новому стадіоні в першій же своїй грі йому не пощастило забити. Але голи ще прийдуть.

Хотів би відзначити і нашого суперника. Команда намагалася грати у футбол, а не просто оборонятися. Напевно, така гра надалі повинна принести їм успіх", - цитує Луческу сайт "Шахтаря".

Коментарі ()