Головне

У ФК "Львів" буде стадіон на 6 тисяч місць?

28.08.2009 18:55 269 0


Футбольний Клуб "Львів" провів конкурс проектів будівництва нового тренувального поля на базі стадіону "Сокіл". У конкурсі розглянули 9 проектів. Члени конкурсної комісії обрали два найкращі рівноцінні проекти, які виконали всі вимоги конкурсу та запропонували вдале містобудівне рішення.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, за умовами конкурсу, проектанти запропонували будівництво футбольного стадіону місткістю 6 тис. глядачів та закритими трибунами футбольного манежу із трибунами на 500 глядачів, 4-зіркового готелю на 80 місць, а також адміністративного корпусу, які б відповідали вимогам УЄФА до тренувальних полів, що братимуть участь у проведенні Євро-2012.

"Зроблено вагомий крок для того, щоб стадіон "Сокіл" виконав вимоги УЄФА та був збудований 2010 року. Вибрані проекти є достатньо якісними і в цілому відповідають вимогам УЄФА до тренувальних полів", - розповів директор Департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

"Проект стадіону буде обрано найближчим часом, а також розпочате будівництво, адже ми маємо велике бажання збудувати футбольну арену якомога швидше, не тільки для того, щоб виконати вимоги УЄФА, але й тому, що хочемо, щоб вже наступного року ФК "Львів" грав у рідному місті", - зазначив президент ФК "Львова" Юрій Кіндзерський.

Нагадаємо, що 10 липня Львівська міська рада прийняла рішення про передачу для ТзОВ "Футбольний клуб "Львів" в оренду до 2019 року земельної ділянки на вул. Патона, 1 для обслуговування стадіону "Сокіл".

zaxid.net

Коментарі ()