Головне

Ярославський гримнув дверима і пішов грати у футбол

14.08.2009 19:20 517 0
Конфлікт між прем'єр-лігою та футбольним клубом "Металіст" продовжився ще однією заявою харківської сторони. Тепер власник "Металіста" Олександр Ярославський заявив, що не буде мати справ із лігою, а "буде все доводити на футбольному полі".

Наче на поле проти "Металіста" вийде менеджмент ліги.

"ФК "Металіст" буде доводити свою правоту не в коридорах і кабінетах, а на ігровому полі. Всі сили команди та тренерського штабу будуть спрямовані на досягнення реальних футбольних результатів, а не на розборки з організацією, сама законність існування і легітимність керівництва якої викликають масу питань у футбольному світі", - йдеться у листі Ярославського.

На його думку, замість того, щоб сприяти популяризації футболу та створювати умови для економічно ефективного функціонування футбольної індустрії, дирекція Прем'єр-Ліги зосередилася на задоволенні необґрунтованих амбіцій свого керівництва.

"В результаті, систематично попираються основоположні принципи спортивної боротьби, приймаються відверто заангажовані, несправедливі по відношенню до команд та їх вболівальників рішення, послідовно проводиться політика ігнорування базових етичних норм", - продовжує власник "Металіста".

За словами Ярославського, наочний приклад - дискримінаційний курс, який дирекція Прем'єр-Ліги послідовно проводить стосовно ФК "Металіст".

"При цьому ніхто не подумав, скільки харківських уболівальників були позбавлені можливості в переддень Дня міста (або навіть, як ми просили, безпосередньо у День міста) подивитися яскравий матч двох лідерів українського чемпіонату, і нікого не цікавив ігровий графік нашої команди наприкінці вересня", - пише Олександр Ярославський.

Як заявляє президент "Металіста", цілком очевидно, що дирекція Прем'єр-Ліги продемонструвала свою неспроможність як інтегратора футбольної індустрії.

"І я не бачу можливості для продовження діалогу в умовах постійного застосування політики подвійних стандартів і безперервних спроб вирішувати проблеми інших команд за рахунок ФК "Металіст", - наводить слова Ярославського прес-служба клубу.

Коментарі ()