Головне

Кварцяний: "Інспектор ПФЛ робив жеребкування Кубку на замовлення"

14.08.2009 09:01 491 0
Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що інспектор Професіональної футбольної ліги Юрій Корбут раніше робив жеребкування Кубку України "на замовлення".

"Його я назвав майстром спорта з жеребкування. раніше як бувало: один клуб за телефонним дзвінком у столицю дозволяє виконати свою місію Корбуту. Потім звонить інший, і також наділяє такими ж повноваженнями Корбута. Третій - те саме, четвертий, п'ятий і так далі.

У підсумку, Корбут і робив жеребкування - на замовлення, враховуючи хто, з ким, де хоче грати. Сподіваюсь, мої обурення залишаться у минулому. Хочеться вірити, що у  Прем'єр-лізі немає "майстрів спорту з жеребкування", - цитує Кварцяного газета "Спорт-Экспресс в Украине".

Наставник "Волині" такод зазначив, що за останні 9 років його клуб провів 30 матчів на Кубок України, з них лише 7 вдома. Більш того, всі сім поєдинків були першими домашніми іграми лучан, після яких команда відправлялася на другий матч на виїзд, незалежно від того, у якій лізі грала.

"Ми наче якісь ізгої, і таке враження, що нас просто загоняють за Можайськ", - заявив Кварцяний.

Він також підкреслив, що Кубок України для нього вже давно перестав бути цікавим.

"Я як головний тренер вже давно хотів відмовитися від виступів у кубку України, але президент нашого клубу каже, що потрібно грати. Особисто мені це вже не цікаво", - сказав головний тренер "Волині".
Коментарі ()