Головне

Суркіс: "Повірте, я від свого не відступлю і поверну Шевченка до Києва"

09.08.2009 12:00 303 0
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що у будь-якому разі поверне Андрія Шевченка до рідного клубу - або цього літа, або через рік.

"Скоро Андрій приїде до Києва, ми з ним сядемо і поговоримо на тему його переходу в "Динамо". Коли у нас була бесіда минулого разу, він сказав, що Анчелотті йому, начебто, довіряє. Якщо Андрій у нього гратиме, то нам доведеться ще рік почекати. Але повірте, я все одно від свого не відступлю і поверну Андрія до Києва", - заявив Суркіс.

На думку президента "Динамо", наразі фінансова сторона питання для Шевченка - не головна і повністю компенсовувати його зарплатню у "Челсі" Суркісу не прийдеться.

"Якщо лондонці будуть готові його відпустити, ми з Андрієм про все домовимося. Я думаю, що для нього головне зараз не гроші, а гра, - продовжує власник київського клубу. -  Після збору у Шевченка відбудеться розмова з Анчелотті. А до закінчення заявочного періоду на матчі Ліги чемпіонів і чемпіонату України у нас є ще 20 днів. За цей час ми це питання вирішимо".

Ігор Суркіс вважає, що єдиним чинником, який може не дозволити повернутися Шевченку до Києва, є його сім'я і побут. Саме ці речі, а не матеріальна сторона питання буде впливати на форварда "Челсі".

"Думаю, Андрій вже заробив достатньо, щоб жити безбідно і спокійно", - цитує президента "Динамо" офіційний сайт клуба.
Коментарі ()