Головне

Гравці "Металіста": "Перший матч зі "Штурмом" на виїзді - великий плюс"

08.08.2009 11:57 319 0
Захисник "Металіста" Віталій Бордіян хотів, щоб жеребкування плей-офф Ліги Європи визначило в суперники його клуба не автрійський "Штурм", а швейцарський "Сьон".

"Вже з ранку було зрозуміло, що наші потенційні суперники були практично однакові і так переживати, як було з жеребкуванням перед "Евертоном" (у сезоні 2007/2008 - прим.ред.), вже не доводилося. Хоча, звичайно, хотілося б з'їздити в Швейцарію, я там не був ... Хоча, в Австрії теж не доводилося бувати. Але нічого - попереду ще груповий турнір, будуть ще можливості", - сказав Бордіян.

За його словами, те, що перший матч "Металіст" зіграє на виїзді дуже добре для харків'ян.

Такої ж думки притриумується новачок "Металіста" Алєксєй Єрьоменко: "Те, що перший матч на виїзді - це тільки великий плюс для нас. До речі, "Металіст" весь час починає в єврокубках на виїзді, так що це до того ж ще й гарна прикмета".

За словами гравця збірної Фінляндії, "синьо-жовті" точно не слабкіші за "Штурм" і обов'язково мають його проходити.

Єдиний гравець "Металіста", який має досвід гри проти австрійців - Олег Шелаєв. У 2004 році він у складі "Дніпра" у матчі Кубку УЄФА обігрував віденську "Аустрію" з рахунком 1:0.

"Австрійський футбол чимось схожий з німецьким. Силовий, досить багато високорослих гравців. Тому багато силової верхової боротьби, - сказав Шелаєв. - У обох команд є шанси потрапити до групи. Тому і ми, і вони будемо битися за це місце до кінця".

Офіційний сайт "Металіста"
Коментарі ()