Головне

Годулян вилучив Ткачука бо згадав фол Зідана?

05.08.2009 09:41 448 0
Одеський суддя Віталій Годулян, який опинився в центрі скандалу після гри "Металіст" - "Карпати" (1:0), вилучивши на 12 хвилині гравця львів`ян Ткачука думає, що в той момент зробив все правильно.

"На жаль, я не маю права коментувати ці моменти, тому що, напевно, буде засідання експертної комісії, де й оцінять мою роботу. А от після засідання - будь ласка.

Відзначу, що для мене не має значення, на якій хвилині вилучати: на 12-й або на першій. У моїй практиці були випадки, коли я вилучав футболіста вже на 30-й секунді, а пенальті призначав на 18-й.

Бувають ситуації, коли постає дилема: вилучити або обмежитися попередженням. Але в ситуації з Ткачуком у момент ухвалення рішення, я був абсолютно упевнений, що роблю все вірно", - цитує рефері ua-football.com.

На думку Годуляна, порушення Ткачука в цій грі нагадало йому вилучення Зідана під час ЧС-1998 року.

"Порушення Ткачука більше нагадує фол Зінедіна Зідана в матчі чемпіонату світу 1998 року між командами Саудівської Аравії і Франції. Тоді легендарний француз, перестрибуючи через гравця, наступив тому на ногу і був вилучений з поля. Фол Ткачука я б порівняв з цим моментом."

Коментарі ()