Головне

Чигринський: "Тімішоара" може грати першим номером проти "Шахтаря"

30.07.2009 09:10 489 0
Румунська "Тімішоара" може і буде грати проти "Шахтаря" першим номером у другому матчі третього відбірного раунду Ліги Чемпіонів. Про це заявив захисник донеччан Дмитро Чигринський.

"Об'єктивно вони можуть грати першим номером проти "Шахтаря". Не думаю, що вони будуть відмовлятися від такої можливості. Для них 2:2 на виїзді - дуже гарний результат. Але є ще 90 хвилин, нам не можна опускати голову. Тим більше, у нас зараз у чемпіонаті важлива гра. Нічого, усе буде добре. Підготуємося", - сказав він.

"У перші хвилини ми багато моментів створили. Але... Напевно, позначається наша стара хвороба: не забиваєш ти, забивають тобі. Це негласне правило ніхто не скасовував. Після голу вони практично всією командою відійшли назад. Стара пісня", - додав гравець.

За словами футболіста після перерви входити у гру було не особливо важко. "Це ж не обережна гра на нервах. Ми практично пішли ва-банк. Ви бачили, що Славу зняли й Вілліан відповідав за ліву сторону. Тому великими силами кинулися вперед, у той же час наглядаючи за лівим флангом. Хтось намагався зміщатися, перекривати. У таку гру легше входити". 

На думку захисника збірної України, у "Шахтаря" не було недооцінки суперника. "Та яка недооцінка! Десять хвилин - п'ять моментів!"

"Зараз результат не той, на який ми розраховували". - наголосив  Чигринський у коментарі прес-службі клубу.

Коментарі ()