Головне

Газзаєв: "Динамо" мало не доводити справу до пенальті

12.07.2009 00:18 377 0
Київське "Динамо" мало перемагати "Ворсклу" у Суперкубку України без післяматчевих пенальті протягом основного часу.

Про це після гри заявив наставник киян Валерій Газзаєв, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Обидві команди старалися. Гра дуже сподобалася, думаю, що протягом 90 хвилин ми мали раніше вигравати цей Кубок і не доводити справу до пенальті", - сказав він.

"Я задоволений гравцями, нашою молоддю - Хачеріді та Яромленком. Звісно, вони будуть припускатися помилок, але вони будуть зростати. Хачеріді вперше у своїй кар'єрі грав при такій кількості вболівальників. Для першої такої гри він зіграв дуже добре.

Ту помилку, яка в нього була у першому таймі - це помилка. Всі, хто грав сьогодні на футбольному полі, припускалися помилок. Ми маємо вміти пробачати ці помилки, щоб у майбутньому не допускати їх. Сьогодні перший спортивний трофей у кар'єрі молодих гравців. Я особливо радий за них", - розповів коуч команди.

Газзаєв повідомив, що Алієва замінили через травму: "Гематома у нього невелика була, він не міг повністю дограти", - сказав тренер.

За словами головного тренера "Динамо", під час матчу він був впевнений, що після основного часу будуть два додаткових тайми.

"Поле - відмінне, стадіон - чудовий. Єдиною проблемою був стан газону, яку вирішили фахівці нашого клубу. Дуже багато глядачів, цікава гра, гарний Кубок. Справжнє футбольне свято".

Як повідомив Газзаєв, Олег Гусєв досі набирає форму після важкої травми, яка вибила гравця практично на рік. "Сьогодні окремі вдалі спалахи у його грі були, але лише окремі. Нам з вами треба набратися терпіння, а надто у нас було багато відсутніх гравців", - сказав осетинський фахівець.

"Команда виграла із врахуванням своє кваліфікації", - наголосив Газзаєв.

Він також розповів як формувалася п'ятірка пенальтистів. "Ми не відпрацьовували одинадцятиметрові удари, порадником виступив Алієв і вгадав. П'ятим би в би Мілевський", - повідомив тренер.

"Ми засвоюємо нову систему, нові принципи у грі, особливо в атаці. Створити п'ять стовідсоткових гольових ситуацій і хоча би два реалізувати - це було би нормально. Але не реалізували - будемо працювати далі", - сказав Газзаєв.

Наставник "Динамо" відмовився повідомити прізвище центрального захисника, якого клуб збирається взяти в оренду. "Ми шукаємо. Ангольця ми подивилися - він не сподобався", - сказав він.

На думку тренера київського колективу, "Ворскла" - дуже досвідчена команда. "Видно, що грає давно. Стабільний склад, награні комбінації, дуже багато старання, команда з характером, як і її тренер. Не випадково така команда виграла Кубок України і буде представляти Україну у Лізі Європи", - підсумував він.

Коментарі ()