Головне

Спеціальна комісія проінспектувала стадіон у Сумах

16.06.2009 18:13 292 0

У вівторок, 16 червня, спеціальна комісія, до якої увійшли спеціалісти Федерації футболу України, Прем'єр-ліги, а також представники київського "Динамо", проінспектувала стадіон "Ювілейний" у Сумах.

За інформацією голови Федерації футболу Сумщини Миколи Желєзного, члени комісії оглянули стадіон та поле та ознайомилися з інфраструктурою спортивної споруди.

Зі своїми висновками щодо побаченого вони ознайомлять членів комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки, які й мають винести остаточний вердикт стосовно того, чи готовий "Ювілейний" прийняти матч за Суперкубок.

Водночас Сергій Нелін - голова ВАТ "Спартак", якому належить спортивна арена, запевняє, що жодних перепон для того, аби згадана зустріч була зіграна саме на "Ювілейному", сьогодні не існує.

"Будь-яка комісія може переконатися у тому, що на одному квадратному дециметрі газону росте від 80 до 100 травинок, що цілком відповідає існуючим нормам. У минулому сезоні, за винятком ранньої весни, ми отримували від усіх інспекторів ФФУ за поле тільки відмінні оцінки", - наголошує Сергій Нелін, висловлюючи сподівання, що у Сум таки не відберуть право провести один із найголовнішних матчів сезону.

Укрінформ

Коментарі ()