Головне

Димінський домовляється із Ахметовим щодо Кожанова

10.06.2009 16:17 496 0
Президент львівських "Карпат" Петро Димінський веде переговори із колегою з донецького "Шахтаря" Рінатом Ахметовим щодо трансферу Дениса Кожавнова. Про це повідомляє інформаційний центр львівського клубу із посиланням на слова Олега Кононова.

"Наразі не визначена остаточно доля Дениса Кожанова. Він у нас грав минулий сезон на правах оренди, а чинний контракт у нього з "Шахтарем". Знаю, що в багатьох ЗМІ з'явилася інформація, ніби права на нього викупив "Металіст". Але це все лише розмови", - заявив тренер "Карпат".

"Наразі питання по Кожанову перебуває у стадії переговорів на рівні президентів клубів. Можу лише додати, що "Карпати" дуже зацікавлені в тому, аби Кожанов продовжив свої виступи у Львові", - додав він.

Кононов також повідомив, що сам гравець хоче виступати за "Карпати". "Ми з ним спілкувалися практично кожен день відпустки. Як тоді, так і зараз, він говорить, що хоче грати за "Карпати". Але при цьому розуміє, що не все залежить лише від його бажання. Це питання остаточно вирішиться найближчим часом", - наголосив Кононов.

Щодо інших трансферних придбань тренер львівського клубу попросив трохи часу.

"Кожен тренер не проти підсилити свою команду кваліфікованими виконавцями. І я не є виняток. Проте на це питання зможу відповісти не сьогодні. Але скажу, що в нас у клубі є достатньо внутрішніх резервів для підсилення головної команд".

Коментарі ()