Головне

Ахметов хоче, щоб Марадона поплакав від голів "Шахтаря" у ворота "Динамо"

30.04.2009 10:01 279 0
Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов впевнений у перемозі "Шахтаря" над "Динамо" у півфінальній дуелі Кубка УЄФА і зазначає, що його команді до повного комплекту не вистачає лише єврокубка.

"Ви знаєте, Чемпіонат України ми вигравали, володарями національного Кубка ставали, а от європейський трофей давно служить для нас показником успішності. Наша команда як ніколи близька до своєї мети, ми в півфіналі - і подібні шанси втрачати не можна", - цитує Ахметов офіційний сайт "Шахтаря".

Впевнений Рінат Ахметов і в тому, що його команді не потрібні зайві преміальні.

"Нам потрібна швидкість 30 квітня, потрібна швидкість 7 травня. Повірте, премії не додають цієї самої швидкості гравцям. Без премій моя команда грає краще. Не розумію людей, що нагнітають обстановку своїми припущеннями, мовляв, у "Шахтарі" неймовірні грошові заохочення. Якби це було так, то команда вилетіла б максимум в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

Перед матчами футболісти повинні бути "голодними", буває, що після великої премії футболіст стає ситим."

Відповідаючи на запитання про красивий гол Вілліана "Чорноморцю" від якого буцімто розплакався Марадона, Ахметов сказав: "Не знаю, але я не проти, щоб він (Марадона) поплакав і під час матчу з київським "Динамо". Я не проти красивих голів і перемог. У мене створюється враження, що ви занадто хвалите "Шахтар". Може, похвалимо і "Динамо"?

Коментарі ()