Головне

Павлов: "У єврокубки ще зарано, але будемо боротися"

23.04.2009 08:53 228 0

Полтавській "Ворсклі" у єврокубки ще зарано, але команда буде боротися до кінця. Про це після кубкового матчу з "Металістом" заявив головний тренер полтавчан Микола Павлов.

"Ми не проводили ротацію, ми випустили тих, хто міг зіграти. Я завжди вважав, що у нас є нормальні хлопці, просто, так склалися обставини, що у нас було декілька прикрих поразок. Наприклад, гра з "Іллічівцем". У нас жодної паніки немає, просто ми привчили наших уболівальників і суперників серйозніше до нас відноситися. Йде нормальний робочий процес, колектив лише створюється. Від нас вимагають участі у єврокубках, але, напевно, нам ще зарано. Але я завжди говорив: ми боротимемося до кінця, і у Кубку, і у чемпіонаті", - сказав фахівець.

"Ми зіграли у Кубку перший тайм. Рахунок нічийний, тепер нас очікує гра вдома. Сьогодні була справжня кубкова гра. Три дні тому ми грали у чемпіонаті, а сьогодні була інша гра. Хлопці хотіли зіграти. Претензій до футболістів немає, а що буде 13 травня - поглянемо. Можу сказати одне: три дні тому мене запитали про суддівство іноземного арбітра. Я скажу, що я завжди довіряв нашим суддям і сьогодні я у цьому пересвідчився. Я побачив в особі Олега Деревінського справді кваліфіковане суддівство", - цитує Павлова офіційний сайт харківського "Металіста".

Коментарі ()