Головне

Молодіжна жіноча збірна України стартує в еліт-раунді відбору Євро-2009

22.04.2009 15:15 303 0

У середу, 22 квітня, молодіжна жіноча збірна України вирушає до Австрії, де візьме участь в еліт-раунді відбірної кампанії Євро-2009. Окрім господарок кваліфікаційного турніру, підопічним Олександра  Масальського протистоятимуть бельгійки та норвежки.

Наша команда зібралася 19-го числа і встигла провести спаринг проти колективу, складеного з гравців київських АТЕКСа та "Планети". Гра звершилася впевненою перемогою "синьо-жовтих" (4:1) і дала підстави керманичу збірної констатувати, що його дівчата зараз виглядають переконливіше, ніж у березні. Нагадаємо, що місяць тому на міжнародному турнірі у Краснодарі українки виступили вкрай невдало, посівши лише восьме місце.

Нагадаємо, що на першому етапі кваліфікації українки легко переграли болгарок (3:0) та естонок (4:1), проте поступилися італійкам - діючим чемпіонкам континенту у цій віковій категорії (0:5). Тепер, аби потрапити до фінального турніру, нашим дівчатам у еліт-раунді треба випередити інших представників 2-ї групи - Бельгію, Австрію і віце-чемпіона Євро-2008 (WU-19) Норвегію. До Білорусі, яка прийматиме вирішальні баталії з 13 по 25 липня, вирушать лише найкращі збірні кожного з шести квартетів.

Євро-2009 (WU-19). Кваліфікація. Еліт-раунд

Група 2 (Австрія)

23 квітня

Україна - Норвегія (Ліндабрюнн, 13.00)

Австрія - Бельгія

25 квітня

Австрія - Україна (Баумгартен, 18.00)

Бельгія - Норвегія

28 квітня

Україна - Бельгія (Баумгартен, 20.00)

Норвегія - Австрія

Склад збірної України

Воротарі - Вікторія Сагайдачна ("Планета" Київ), Юлія Шум ("Южанка" Херсон)

Захисники - Галина Гудимова, Маргарита Кошудько (обідві - "Родина" Костопіль), Христина Єрьоменко ("Легенда" Чернігів), Ірина Кучеренко ("Донеччанка" Донецьк), Інна Чистякова ("Южанка"), Іванна Ребрина ("Богдан" Черкаси)

Півзахисники - Ольга Басанська,Таїсія Нестеренко, Аліна Свергун (усі - "Житлобуд" Харків), Юлія Гнидюк ("Нафтохімік" Калуш), Тетяна Романенко ("Южанка"), Мар'яна Іванишин (ДЮСШ-3 Івано-Франківськ), Карина Сорокіна ("Київ"), Анастасія Філенко ("Житлобуд-2")

Форварди - Валерія Альошичева ("Енергія" Воронєж, Росія), Олена Городецька ("Легенда"), Юлія Стець ("Ятрань" Умань)

ffu.org.ua

Коментарі ()