Головне

Шовковський задекларував себе мільйонером

13.03.2009 14:46 295 0

Голкіпер київського "Динамо" та національної збірної України Олександр Шовковський, згідно з декларацію про доходи, є мільйонером.

Як передає агентство "Інтерфакс-Україна", український футболіст прийшов задекларувати свої доходи до Державної податкової інспекції Печерського району Києва в п'ятницю, 13 березня.

"Я зі свого боку можу сказати, що заплатив досить велику суму, і можу назвати себе мільйонером, однак про цифри давайте говорити не будемо", - сказав футболіст.

Під час спілкування з журналістами він повідомив, що у цьому році не одержував доходи від реклами, мова йде про бонусні надходження.

Окрім того, за словами футболіста, його родина "витрачала більше, ніж накупичувала", що пов'язано з народженням дитини в родині Шовковського. "Було багато покупок у зв'язку з народженням дитини", - пояснив він.

Відповідаючи на запитання журналістів, як йому спалось до заповнення декларації, Шовковський зазначив: "Я сплю дуже добре, тому що мені нічого приховувати, на сьогоднішній день головною проблемою мого сну є моя дитина".

Коментарі ()