Головне

У Львові відбувся міжнародний юнацький турнір з футболу

07.01.2009 13:54 346 0

У понеділок, 5 січня, у Львові, в спорткомплексі СКА завершився традиційний міжнародний юнацький турнір з футболу, присвячений пам'яті майстра спорту Володимира Вараксіна (14.08.1935 - 21.01.1979). Як і торік перемогу здобули вихованці СДЮШОР "Карпати".

Нагадаємо, що вихованцями Володимира Вараксіна, одного з найвідоміших гравців та дитячо-юнацьких тренерів при групі підготовки львівського СКА, були Степан Юрчишин, Олексій Швойницький, Іван Гамалій, Ігор Польний, Геннадій Погорілець та інші. Свого часу Вараксін привів любов до футболу і автору цих рядків. Цього року у турнірі (вік гравців - 1996-97 р.н.) брали участь представники польської школи Владислава Жмуди з Варшави, Ужгорода, Луцька, Хмельницького, Львова, Івано-Франківська, Долини, Тернополя, Тульчина, Борислава, Винник та Чернігова - всього 16 команд розділених на 4 групи.

У фіналі "Карпати-96" з рахунком 3:0 перемогли ровесників з тернопільської СДЮШОР (тренер - Роман Курдупель) і вкотре продовжили минулорічну прописку перехідного Кубка Володимира Вараксіна. Третє місце посів ФК "Львів" (тренер - екс-гравець "Карпат" Роман Марич), який з рахунком 2:0 здолав "Ніку" (тренер - Володимир Салій).

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()