Головне

Гравець "Динамо" подає у суд за шкоду його репутації

10.11.2008 17:58 753 0

Гравець київського "Динамо" Шаір Бельгазуані, який грав в оренді у "Страсбурі", збирається порушити справу проти режисера кліпу, участь в якому стала причиною розірвання контракту з гравцем з боку французького клубу.

У кліпі показано, як група молоді б'є поліцейського, повідомляє "Динамомания".

"Автор кліпу використовував моє ім'я і назву клубу "Страсбур" для залучення інтересу до кліпу. Це добре спрацювало, для нього це стало відмінною рекламою. А для мене?!! Посудіть самі, клуб стверджує, що в результаті постраждала його репутація, але ж і моя теж! Це катастрофа. Аби я міг передбачати все заздалегідь... Тому я збираюся подати до суду на режисера", - заявив Бельгазуані в інтерв'ю радіостанції RMC.

Тим часом, ряд уболівальників "Страсбура" вважає, що Бельгазуані просто використовували. У кліпі він з'являється на декілька секунд на задньому плані, похитуючи головою в такт музиці.  Його ніхто б і не взнав, якби у кінці кліпу в титрах не з'явився напис "В зйомках брав участь футболіст "Страсбура" Шаір Бельгазуані".

За повідомленнями французьких ЗМІ гравця хочуть залучити "Мец" і "Ланс", але найбільші шанси нібито має "Бастія". Батьки Шаіра проживають на Корсиці, і гравець був би не проти грати за цю команду.

Нагадаємо, що у Франції футболіст виступав на правах оренди - півзахисник "належить" київському "Динамо". За "Страсбур" Бельгазуані після 12-ти турів в Серії 2 провів 10 матчів (7 у стартовому складі), забив 1 гол. "Страсбур" займає зараз третє місце, відстаючи від лідера на 3 очки.

Кліп, через який розгорівся скандал, називається "Небезпечні, озброєні і зловісні".

Коментарі ()